عوارض بوتاکس بر بدن را بشناسیم! شایعات و حقایق تزریق بوتاکس !
محتوای صفحه (قابل کلیک)
عوارض بوتاکس بر بدن
عوارض بوتاکس بر بدن چیست؟
جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر،دستگاه الکس مدیواستار (اسکلپیون)
برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید
قصه های ترسناک و وحشتناک همواره در اطراف ما وجود دارند اما داستان سرایی راجع به یک سری عملیات های پزشکی ، دیگر نوبر است!
قطعا هرگونه دارویی عوارض جانبی مخصوص به خود را دارد ، اما با مصرف صحیح و درست آن دارو می توان تا حدّ زیادی از بروز این عوارض ناخوشایند پیشگیری کرد!
بوتاکس هم همین طور است! اگر به خوبی از آن استفاده کنید و تمام نکات را بعد از درمان رعایت نمایید ،دیگر ترسی وجود نخواهد داشت که مبادا تمام این قصه های ترسناک به سرتان بیاید!
موردها و داستان هایی که در اینترنت یا شبکه های مجازی می خوانید ، بیشتر مواقع به خاطر اشتباه پزشکی و یا حساسیت های آلرژیک رخ می دهند. در غیر این صورت ، خود بوتاکس عوارض جانبی خاصی ندارد و بارها توسط سازمان های دارویی در کشورهای مختلفی مثل آمریکا ، تایید شده است !
خیلی ها تصور می کنند که تزریق بوتاکس باعث فلج شدن بدن آن ها می شود! خب مشخص است که این دسته از دوستان هیچ گونه اطلاعی راجع به بوتاکس ندارند و نمی دانند که اصولا مکانیزم عمل و اثر آن چگونه است !
به همین خاطر تصمیم گرفته ایم که در این مطلب در ابتدا به سوال اساسی ، آیا بوتاکس خوب است پاسخ بدهیم و بعد از آن به سراغ عوارض احتمالی آن و هم چنین مراقبت هایی که بعد از تزریق بوتاکس ضروری هستند ، بپردازیم.
توصیه می کنیم که این مطلب را از دست ندهید
آیا بوتاکس خوب است
در وهله ی اول باید بگوییم که پاسخ به این سوال ، از دیدگاه افراد مختلف ، ممکن است متفاوت باشد. به عنوان مثال اگر از یک پزشک طب سنتی بپرسید ، احتمالا این پاسخ را خواهید شنید :
” به هیچ وجه ، این دارو سم است! بهتر نیست که به جای این مواد شیمیایی ، زالودرمانی انجام بدی؟ در کوتاه ترین مدت تمام چین و چروک هات رو رفع می کنه “
شماره های تماس سریع بهترین تخفیف های زیبایی
مرکز زیبایی قلهک:
☎ 02122612108 ☎ 22612171_021 ☎
☎09027610748 ☎
اما نظر آدم هایی که این دارو را تزریق کرده اند ، چیز کاملا متفاوتی است. اگر آن دسته قصه های وحشتناکی که همیشه می شنویم را کنار بگذاریم ، متوجه خواهیم شد که اتفاقا خیلی ها هستند که رضایت کامل از تزریق بوتاکس دارند و به عقیده ی آن ها ، بوتاکس نوعی اکسیر جوانی است!
خب تا حدودی حق با این دوستان است! اگر بخواهیم صادق باشیم ، باید بگوییم که در مواردی ممکن است فرد دچار برخی عوارض شود. از جمله :
- قرمزی
- تورم
- کبودی
- التهاب
اما این دسته از عوارض با هرگونه عملیات پزشکی ممکن است برای فرد رخ دهد. آدم با تزریق یک آمپول آنفولانزا هم ممکن است به همین عوارض مبتلا شود.
اما اصولا مردم دوست دارند که راجع به چیزهای جدید و تازه ، قصه سرایی کنند. در صورتی که اگر شیوه ی دقیق کارکرد بوتاکس را می دانستند ، شاید هیچ وقت این همه گارد نسبت به این درمان زیبایی وجود نداشت.
بوتاکس نوعی ماده است که از سم بوتولونیوم نوع A مشتق می شود و علاوه بر مصارف زیبایی ، در درمان عارضه های پزشکی هم بسیار موثر است.
مقاله ی تزریق بوتاکس برای میگرن
مقاله ی تزریق بوتاکس کف دست
مقاله ی تزریق بوتاکس زیربغل
اگر بخواهیم که به زبانی ساده ، عملکرد بوتاکس را شرح دهیم ، باید این گونه گفت که با تزریق این ماده در بدن ، نوعی مانع در برابر سیگنال های مغزی که به عضله ارسال می شوند ، قرار می گیرد.
در واقع مغز به طور مداوم، با ارسال دستور حرکت به عضلات مختلف صورت ، موجب بروز چین و چروک ها می شود .اما با تزریق بوتاکس ، دیگر این دستورات به عضله نخواهند رسید و به اصطلاح موجب فلج موقتی آن ها می شود.
اثر بوتاکس کاملا موقتی است و بعد از 4 الی 6 ماه به طور کامل از بین خواهد رفت و دوباره می توانید عضلات صورت را تکان دهید !
این اثر موقتی باعث می شود که اصولا هیچ گونه عوارض طولانی مدتی گریبان گیر شما نشود!
عوارض بوتاکس در طولانی مدت
حال که صحبت از عوارض بوتاکس در طولانی مدت شد ، شاید از خودتان سوال کنید پس این همه قصه و داستانی که راجع به عوارض دراز مدت بوتاکس وجود دارد ، از کجا آمده است ؟!
کاملا حق با شماست.برخی مواقع به دلایل مختلف و گوناگون ممکن است ، تزریق بوتاکس عوارضی را به همراه داشته باشد که طولانی مدت هستند.
به عنوان مثال مهم ترین نکته در هنگام انجام این درمان ، رعایت حدّ اعتدال است. متاسفانه خیلی ها یا بیش از حد بوتاکس تزریق می کنند یا به طور مداوم برای ترمیم بوتاکس خود به پزشک مراجعه می کنند.
طبیعی است که 10 الی 12 سال تزریق مداوم بوتاکس می تواند موجب عوارض طولانی مدت شود.مهم ترین این عوارض شامل موارد زیر است :
- افتادگی پلک
- فلج
- عارضه های پوستی وخیم
- واکنش های آلرژیک
علاوه بر مصرف بیش از حدّ ، یکی دیگر از مواردی که منجر به این گونه عوارض می شود ، انتخاب یک پزشک غیر متخصص و ناوارد است.
متاسفانه خیلی از پزشکان به خاطر این که تصور می کنند ، تزریق بوتاکس به سادگی تزریق پنی سیلین است ، با وجود عدم تخصص اقدام به انجام این درمان می کنند.
پزشکان زیادی که تخصص های دیگری داشتند یا این که اصولا پزشک عمومی به حساب می آیند ، اتاقی در مطب خود را به تزریقات زیبایی اختصاص می دهند و بدون داشتن هیچ گونه آگاهی نسبت به آناتومی چهره یا ساختار پوستی بیمار ، این درمان را انجام می دهند.
خب در چنین شرایطی ، بروز عوارض جانبی به هیچ وجه دور از انتظار نیست!
بنابراین به عنوان بیمار ، اصلی ترین کار شما این است که در وهله ی اول پزشک ماهر یا مرکزی معتبر را انتخاب کنید.
مراقبتهای بعد از تزریق بوتاکس چیست؟
اما همه چیز به انتخاب صحیح پزشک یا تزریق درست این ماده برنمی گردد! بلکه برای تثبیت اثرات ناشی از تزریق بوتاکس نیاز است که مراقبت هایی نیز از خود داشته باشید.
مهم ترین و اصلی ترین کار شما بعد از تزریق بوتاکس ، این است که تا چند ساعت به هیچ وجه دراز نکشید و نخوابید
در معرض آفتاب یا هرگونه محیط گرم قرار نگیرید
از انجام فعالیت های سنگین و ورزشی اجتناب کنید
به محل تزریق دست نزنید
مواد آرایشی و محصولات بهداشتی را تا چند ساعت استفاده نکنید
تمام این موارد ، باعث می شود که نه تنها هیچ گونه عوارض جانبی گریبان گیر شما نشود، بلکه بهترین نتیجه را از تزریق بوتاکس دریافت کنید.
مترجم و محقق : ندا ناصری