چطور میشه از شر کورک خلاص شد؟!
محتوای صفحه (قابل کلیک)
چطور میشه از شر کورک خلاص شد؟!
کورک، به عفونت باکتریایی پوست گفته می شود که در صورت عدم درمان موثر، گسترش پیدا خواهد کرد. این عارضه پوستی به دلایل مختلفی از جمله استرس، آلرژی، سموم، مشکلات دستگاه ایمنی بدن یا غده تیروئید ایجاد می گردد. عدم رعایت بهداشت و تغذیه نامناسب نیز می تواند منجر به ایجاد کورک در پوست و گسترش آن در نقاط مختلف بدن مانند صورت، گردن، شانه، زیر بغل و باسن شود.
جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر،دستگاه الکس مدیواستار (اسکلپیون)
برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید
ما در این مطلب با دستوالعمل های خاصی به شما آموزش می دهیم که چگونه کورک را درمان کنید.
1- شستشو با صابون ضد باکتری
اولین نکته ای که باید به خاطر داشته باشید، شستشوی ناحیه آسیب دیده با صابون ضد باکتری است. این کار را 2 تا 3 بار در روز تکرار کنید. با این کار درد کاهش می یابد و برآمدگی آن به سطح پوست نزدیک می شود. رفته رفته کورک کوچک تر شده و از بین می رود.
2- پاکیزه نگه داشتن
مهم ترین کاری که برای از بین بردن کورک می توانید انجام دهید، تمیز و پاکیزه نگه داشتن آن است. پس از این که کورک سر باز کرد و شروع به تخلیه کردن نمود، باید به شدت بهداشت را رعایت کنید تا از گسترش عفونت به سایر نقاط و تشکیل کاربانکل (کفگیرک / نوعی آبسه چرکی) پیشگیری کنید. بدین منظور تنها کافی است شستشو با صابون ضد باکتری را ادامه دهید، سپس از یک پماد دارویی به انضمام بانداژ استفاده نمایید. این روند را تا بهبودی کامل کورک به طور مداوم ادامه دهید.
3- اهمیت آب و تغذیه مناسب
زمانی که در صدد درمان کورک هستید، تغذیه نیز بسیار حائز اهمیت می شود. به همین خاطر به شما توصیه می کنیم یک برنامه غذایی مناسب را دنبال کنید که شامل میوه و سبزیجات تازه، سیر، فیبر و دست کم 8 لیوان آب در روز باشد. بدین ترتیب، سموم از بدن تان دفع شده، دستگاه ایمنی بدن به کار گرفته می شود و از عفونت ها پیشگیری می کند.
همچنین بسیار حائز اهمیت است که از مصرف سوسیس و کالباس، شکر و محصولات غذایی تصفیه شده مانند نان سفید بپرهیزید. زیرا مواد غذایی از این دست، مقدار زیادی چربی وارد بدن تان می کند که می تواند سبب ظهور کورک یا بدتر شدن آن شود.
توصیه می کنیم جهت سم زدایی کامل، به مدت یک هفته غذاهای خام مصرف کنید. در این برنامه غذایی باید مصرف غذاهای پخته و آماده شده را قطع کنید و تمرکزتان را روی مواد غذایی خام و طبیعی بگذارید. بدین تریتب می توانید به طور شگفت آوری سموم را از بدن تان دفع کنید که به دنبال آن، کورک نیز درمان می شود.
4- ورزش کردن
ورزش کردن نیز در پیشگیری از کورک بسیار موثر است. برای مثال، هنگامی که تمرینات ایروبیک انجام می دهید، سوخت و ساز بدن تان متعادل خواهد شد و احتمال ایجاد کورک روی پوست نیز کاهش خواهد یافت. ورزش کردن، سلامت کلی بدن را بهبود می بخشد. همچنین گردش خون را ارتقا می دهد و بدین ترتیب اکسیژن ومواد مغذی بیشتری به پوست می رسد که در از بین بردن . دفع سموم تجمع یافته بسیار موثر است. هر روز 30 دقیقه را به ورزش اختصاص دهید تا شاهد بهبود هرچه سریع تر کورک و سلامت کلی تان باشید.
بی حرکت ماندن برای مدت زمان طولانی، گردش خون رابه طور چشمگیری کاهش می دهد. بنابراین، به گونه ای برنامه ریزی کنید که درطول روز فعال باشید و از عدم فعالیت برای ساعات طولانی بپرهیزید.
5- درمان های خانگی
برخی از درمان های خانگی نیز می توانند در درمان کورک به شما کمک کنند. یکی از رایج ترین درمان ها این است که کمپرس آب داغ را روی ناحیه آسیب دیده ماساژ دهید تا منافذ باز شده و چرک داخل آن خارج شود. خاک رس سبز نیز گزینه مناسبی برای درمان کورک به شمار می رود. این ماده طبیعی، کورک را خشک کرده و رفته رفته آن را از بین می برد.
شماره های تماس سریع بهترین تخفیف های زیبایی
مرکز زیبایی قلهک:
☎ 02122612108 ☎ 22612171_021 ☎
☎09027610748 ☎
6- مراقبت های پزشکی
در صورتی که درد ناشی از کورک بسیار شدید است، دمای بدن تان افزایش یافته یا کورک در سایرنقاط بدن نیز گسترش یافته، بهتر است به یک پزشک مراجعه کنید. همچنین در صورتی که دیابت دارید یا دستگاه ایمنی بدن تان ضعیف و در خطر است نیز با پزشک مشورت نمایید.
توجه!
- از خارش کورک خودداری کنید، زیرا ممکن است در سایرنقاط بدن نیز گسترش یابد.
- هیچگاه کورک را نترکانید، زیرا ممکن است سبب بدتر شدن عفونت گردد.
این مطلب، صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و نوعی تجویز یا درمان پزشکی محسوب نمی شود. در صورت هر گونه درد یا بیماری، ابتدا به پزشک مراجعه کنید و از درمان های خود سرانه بپرهیزید.
سلامت باشید.
تحقیق و ترجمه: مینو زرفش
منابع:
[symple_button url=”https://health.onehowto.com/article/how-to-get-rid-of-skin-boils-2018.html” color=”black” button_target=”_self” btnrel=”nofollow”]لینک مطلب[/symple_button]