نیاز های بنیادی غذایی بدن خود را بشناسیم!

0
300x165 - نیاز های بنیادی غذایی بدن خود را بشناسیم!
نیاز های بنیادی غذایی بدن خود را بشناسیم!

نیاز های بنیادی غذایی بدن خود را بشناسیم!

آب یکی از اجزای مهم سازنده ی بدن ما را تشکیل می دهد.

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر،دستگاه الکس مدیواستار (اسکلپیون)

22612171_021  22612108_021

09027610748

insta - نیاز های بنیادی غذایی بدن خود را بشناسیم! پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

insta - نیاز های بنیادی غذایی بدن خود را بشناسیم! پیج تخصصی لیزر موهای زائد

insta - نیاز های بنیادی غذایی بدن خود را بشناسیم! نمونه کارهای زیبایی

برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید

حدود 70 درصد وزن بدن یعنی حدود 45 کیلوگرم از وزن بدن یک انسان 70 کیلوگرمی را آب تشکیل می دهد.

هر فرد روزانه به طور متوسط نیاز به یک لیتر آب دارد

تا محیطی مناسب برای سوخت و ساز های بدن و نیز دفع آن ها را فراهم کند.

آب یکی از اجزای غیر آلی و مهم همه ی سلول ها بوده که واکنش های سلولی در آن انجام می گردد.

انسان می تواند بدون غذا مدت ها زنده بماند، اما بدون آب بیش از چند روز زنده نمی ماند.

املاح معدنی نیز برای ساخت بافت های زنده بخصوص بافت های استخوانی و دندان ها ضروری هستند.

املاح معدنی در حفظ تعادل اسیدی_ قلیایی خون نقش دارند.

بدن ما روزانه حدود بیست گرم املاح معدنی باعث عوارض و بیماری های گوناگونی می شود.

مواد معدنی مهم شامل کلسیم، ید، آهن سدیم، پتاسیم و …. می باشد.

شماره های تماس سریع بهترین تخفیف های زیبایی

مرکز زیبایی قلهک:

  ☎ 02122612108 ☎ 22612171_021

  ☎09027610748

بدن پروتئین را ذخیره نمی کند. به همین دلیل زیاده روی در مصرف پروتئین نه تنها لازم نیست،

بلکه می تواند برای سلامتی موجود زنده خطر آفرین باشد.

طبق نظریه متخصصین سازمان جهانی بهداشت، بدن انسان به ازای هر یک کیلوگرم وزن روزانه به نیم گرم پروتئین احتیاج دارد.

یعنی یک انسان 60 کیلوگرمی روزانه حدود 30 گرم پروتئین نیاز دارد.

این مقدار کاملا جذب سوخت و ساز شده باعث مسموم شدن ارگان ها نمی گردد.

در صورت افراط در مصرف پروتئین، نیاز به مسمومیت زدایی ویژه وجود دارد

در هنگام اختلالات ناشی از کمبود شدید پروتئین، رژیم های غذایی غنی از پروتئین تا حدی جبران کننده عوارض ناشی از آن می گردد.

_ کربوهیدرات های قندی مانند قند، شکر، شکلات، شیرینی، کیک، بیسکویت و … گلوکز حاصل از تجزیه ی این کربوهیدرات ها،

خیلی سریع وارد خون شده می تواند باعث افزایش ناگهانی قند خون گردد.

_ کربوهیدرات های نشاسته ای مانند نان، برنج، سیب زمینی، ماکارونی و غلات حاوی این نوع کربوهیدرات ها.

چربی ها از غذاهای پر انرژی محسوب می شوند

مازاد آن ها به صورت ذخیره در قسمت های مختلف متراکم می گردد.

از هر گرم چربی حدود 9 کیلو کالری انرژی تولید می شود.

در حالی که هر گرم کربوهیدرات یا پروتئین حدود 4 کیلو کالری انرژی تولید می کند.

چربی ها تنها منبع چهار ویتامین مورد نیاز بدن یعنی K و A و D و E می باشند.

دو نوع اصلی چربی وجود دارد که عبارتند از :

1_ چربی های اشباع شده:

روغن ها و چربی های حیوانی که در گوشت، شیر و کره وجود دارند از این نوعند که حاوی کلسترول می باشند.

مصرف بیش از حد آن ها خطر سخت شدن دیواره ی رگ ها و ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

2_ چربی های اشباع نشده:

شامل روغن های گیاهی مانند روغن آفتابگردان، ذرت، زیتون و سایر روغن های گیاهی است.

این چربی ها فاقد کلسترول اند.

چربی های اشباع نشده نسبت به چربی های اشباع شده (روغن های حیوانی) ضرر کمتری دارند

تنها مشکل آن ها نداشتن طعم و بوی مطبوع است.

مقالات بعدی ما را در این زمینه دنبال کنید.

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: