بررسی داروهای درمان جوش

0

بررسی داروهای درمان جوش

داروهای درمان جوش

مصرف دارو ها می تواند شدت و تعداد شیوع جوش را کنترل کند. دارو های متعددی جهت درمان جوش در دسترس قرار دارد. اما درمان شما به نوع جوش هایی که دارید (جوش سر سفید، جوش سر سیاه یا ضایعات کیستیک) بستگی دارد. دارو های درمان جوش، جوش را به واسطه عوامل زیر درمان می کنند:

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر،دستگاه الکس مدیواستار (اسکلپیون)

22612171_021  22612108_021

09027610748

instagram پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

instagram پیج تخصصی لیزر موهای زائد

instagram نمونه کارهای زیبایی

برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید

  • بستن منافذ پوست و جلوگیری از تجمع چربی در آن ها (داروی ترتینوئین که با نام تجاری رتین آ به فروش می رسد)
  • از بین بردن باکتری ها (آنتی بیوتیک)
  • کاهش تاثیرات هورمون ها بر تولید جوش (دارو های ضد بارداری خاص برای زنان)

بهترین روش درمان جوش، ترکیب چندین دارو است. این دارو ها ممکن است موضعی (آنچه به پوست تان می مالید) یا خوراکی باشند. همچنین ممکن است پزشک برای تان کلیندامایسین / بنزوئیل پراکسید را تجویز کند که ژلی است که از 2 داروی موضعی تشکیل شده است.

 

داروهای درمان جوش

داروهای درمان جوش

درمان جوش به التهاب یا باکتری های موجود بستگی دارد. برخی جوش ها تنها دارای برجستگی قرمزی روی پوست هستند که هیچ زخم بازی ندارد (آکنه های کمدونال). کرم ها و لوسیون های موضعی در این گروه از جوش ها بسیار موثر تر واقع می شوند. اما چنانچه التهاب یا باکتری های موجود دارای زخم باشد، آنتی بیوتیک های خوراکی یا ایزوترتینوئین ممکن است بهتر عمل کنند.

رایج ترین داروهایی که پزشکان جهت درمان جوش تجویز می کنند، عبارتند از:

  • بنزوئیل پراکسید
  • اسید سالیسیلیک
  • آنتی بیوتیک های موضعی و خوراکی مانند کلیندامایسین، داکسی سایکلین، اریترومایسین و تتراسایکلین
  • داروهای موضعی رتینوئید، مانند تریتینوئین (رتین آ)، آداپالن (دیفرین) و تازاروتن (تازوراک)
  • کرم موضعی آزالائیک اسید، مانند آزلکس
  • ایزوترتینوئین (رتینوئید خوراکی)
  • قرص های ضد بارداری با دوز پایین که حاوی استروژن بوده، مانند یاس که بروز جوش در زنان را کنترل کرده و برای سندروم پیش از قاعدگی نیز مناسب است
  • مسدود کننده های آندروژن، مانند اسپیرونولاکتون

* مسدود کننده های آندروژن در درمان جوش بسیار مفید می باشند. این دارو ها، میزان سبوم (چربی) ایجاد شده در منافذ را کاهش می دهند.

 

آنچه باید حین مصرف داروهای درمان جوش در نظر گرفت

داروهای درمان جوش

چنانچه باردار هستید، پیش از مصرف آنتی بیوتیک جهت درمان جوش های تان با پزشک مشورت کنید. مصرف برخی از آنتی بیوتیک ها در دوران بارداری خطرناک است.

به مرور زمان، باکتری ها نسبت به مصرف آنتی بیوتیک مقاوم می شوند و این بدان معنا است که مصرف آنتی بیوتیک دیگر جهت از بین بردن باکتری ها یا کنترل باکتری های ایجاد کننده جوش، موثر واقع نمی گردد. در صورت بروز چنین موضوعی، ممکن است لازم باشد یک آنتی بیوتیک متفاون مصرف کنید.

پس از آنکه جوش تحت کنترل در آمد، لازم است درمان را ادامه دهید تا از بازگشت جوش جلوگیری شود. این فاز مراقبت از درمان نام دارد. ممکن است پزشک به غیر از مصرف آنتی بیوتیک، درمان های دیگری را برای مدتی طولانی نیز تجویز کند تا از خطر مقاومت دارویی جلوگیری شود.

دارو های موضعی به مراتب عوارض جانبی جدی کمتری نسبت به دارو های خوراکی دارند. اما ممکن است اثر بخشی کمتری بر جوش های شدید دارند.

ایزوترتینوئین و آزاروتن می توانند عوارض جانبی جدی از خود بر جای بگذارند. زنانی که ایزوترتینوئین و آزاروتن مصرف می کنند باید همزمان از یک روش موثر در کنترل بارداری نیز استفاده کنند تا از تولد نوزاد مبتلا به نقائص مادرزادی جلوگیری به عمل آید.

شماره های تماس سریع بهترین تخفیف های زیبایی

مرکز زیبایی قلهک:

  ☎ 02122612108 ☎ 22612171_021

  ☎09027610748

 

این مطلب، صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد و نوعی تجویز یا درمان پزشکی محسوب نمی شود. در صورت هر گونه درد یا بیماری، ابتدا به پزشک مراجعه کنید و از درمان های خود سرانه بپرهیزید.

 

تحقیق و ترجمه: مینو زرفش

منبع:

[symple_button url=”http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/acne/acne-vulgaris-medications#2″ color=”black” button_target=”_self” btnrel=”nofollow”]لینک مطلب[/symple_button]

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.