کدام بیماری ها موجب ابتلا به فراموشی ( آلزایمر ) می شوند ؟

0

آلزایمر

اگر دائما در حال فراموش کردن وقایع اخیر زندگی خود هسید و نام دوستان ، آشنایان و شماره تلفن هایی را که حفظ بوده اید فراموش می کنید باید به فکر علایم آلزایمر یا فراموشی باشید. با افزایش سن مغز شروع به زوال می کند و قسمت های مختلف مغز که در یادگیری و حافظه نقش دارند کم کم فعالیت خود را کاهش می دهند. اما یک سری بیماری ها هستند که شما را زودتر به منجلاب آلزایمر می افکنند. این بیماری ها کدامند ؟

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر،دستگاه الکس مدیواستار (اسکلپیون)

22612171_021  22612108_021

09027610748

insta - کدام بیماری ها موجب ابتلا به فراموشی ( آلزایمر ) می شوند ؟ پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

insta - کدام بیماری ها موجب ابتلا به فراموشی ( آلزایمر ) می شوند ؟ پیج تخصصی لیزر موهای زائد

insta - کدام بیماری ها موجب ابتلا به فراموشی ( آلزایمر ) می شوند ؟ نمونه کارهای زیبایی

برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید

افسردگی و فراموشکاری

افراد افسرده معمولا حافظه ضعیف تری نسبت به افراد سالم دارند. اختلالات حافظه و آلزایمر از هر ۱۰ فرد افسرده ، ۷ نفر را درگیر می کند.

هیپوکامپ مغز در افراد افسرده درگیری زیادی خواهد داشت. هیپوکامپ منطقه ای در مغز است که حافظه و خلق و خوی را کنترل می کند.

افسردگی به قدری مغز را مشغول می کند که روی فعالیت های دیگر مغز و بخصوص فعالیت هیپوکامپ تاثیر منفی می گذارد.

اگر علاوه بر آلزایمر از علائم دیگری مانند خستگی ، اختلالات خواب ، بی اشتهایی و تحریک پذیری رنج می برید ، بیشتر دقت کنید.

چه باید کرد؟

اگر احساس ناراحتی و افسردگی می کنید و علائم دیگری که ذکر شد را نیز در خودتان سراغ دارید ، به روانپزشک مراجعه کنید. هیچ گاه مشکلات روحی روانی را دست کم و ساده نگیرید.

اکثر مردم برای یک سرماخوردگی ساده به پزشک مراجعه می کنند، اما افسردگی را به عنوان یک نوع بیماری به رسمیت نمی شناسند.

آپنه خواب و آلزایمر

شماره های تماس سریع بهترین تخفیف های زیبایی

مرکز زیبایی قلهک:

  ☎ 02122612108 ☎ 22612171_021

  ☎09027610748

خواب باکیفیت بالا برای داشتن حافظه ای خوب و قوی لازم است. خوب خوابیدن به مغز کمک می کند که اطلاعات دریافتی را به خوبی ثبت و ضبط کند و آنها را در گوشه ای از مغز بچیند. فواید خواب در یادگیری و تقویت حافظه افراد بسیار زیاد است.

آپنه خواب و بی خوابی ناشی از آن (قطع تنفس کوتاه مدت در حین خواب) باعث کاهش کیفیت خواب شده و اجازه نمی دهد که مغز به درستی به وظایف خود عمل کند.

اگر جزو افرادی هستید که به همراه اختلالات حافظه، خر و پف می کنید، صبح با احساس خستگی، سردرد و خواب آلودگی بیدار می شوید، قضیه را جدی بگیرید.

چه باید کرد؟

به پزشک متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنید تا مشکل آپنه خواب را بررسی کنید.

کم کاری تیروئید و آلزایمر

کم کاری تیروئید ناشی از کند شدن عملکرد غده تیروئید است که می تواند منجر به بروز اختلالاتی در حافظه و فراموشی های روزمره شود.

در این بیماری ، تیروئید هورمون اندکی ترشح می کند و به این ترتیب سیستم روانی نیز دچار افت عملکرد و کندی می شود. در نتیجه حافظه نیز تحت تاثیر قرار می گیرد.

اگر دچار علائم دیگری مانند ضعف قوای بدن، کاهش ضربان قلب، خشکی پوست و مشکلات گوارشی مانند یبوست و نفخ هستید، مسئله را جدی بگیرید.

چه باید کرد؟

بهتر است به پزشک مراجعه کنید و آزمایش خون بدهید تا میزان «TSH» یعنی همان هورمون ترشح شده توسط تیروئید مشخص شود.

بیماری سلیاک و آلزایمر

سلیاک یک اختلال مزمن روده ای است که مانع از جذب درست گلوتن یا همان پروتئین موجود در برخی غلات مانند گندم و یا جوی دوسر می شود. این عدم تحمل گلوتن از هر ۳۰۰ نفر یک نفر را درگیر می کند. عدم تحمل گلوتن باعث شده است تا محققان بر این باور باشند که التهاب مزمن روده (مغز دوم ما) به طور مستقیم روی مغز تاثیر می گذارد.

علائم دیگری مانند اختلالات مزمن دفع مانند اسهال، یبوست، نفخ، کاهش وزن، خستگی و کرامپ های عضلانی جزو علائم شایع این بیماری است.

چه باید کرد؟

به پزشک مراجعه کنید تا آزمایش های لازم برای یافتن آنتی بادی ایجاد کننده بیماری انجام شود. آزمایش خون برای اندازه گیری میزان آنتی بادی های ضد آندومایزیال و ضد گلیادین از جمله روش های تشخیص این بیماری محسوب می شود.

خود فرد نیز می تواند با در پیش گرفتن رژیم غذایی بدون گلوتن وجود این بیماری را تشخیص دهد. در واقع اگر بعد از قطع مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن، علائم اشاره شده تسکین پیدا کرد، به این معنی است که فرد دچار سلیاک است.

محقق: راضیه حسینی

منبع:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: