جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر،دستگاه الکس مدیواستار (اسکلپیون)
برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید
محتوای صفحه (قابل کلیک)
۶- هندوانه
هندوانه نیز مانند کرفس بسیار آبدار است و دارای املاح و مواد معدنی ضروری و میزان فوق العاده ای pH (9.0.) میباشد. به این ترتیب، هندوانه جهت پاکسازی بدن و بازگرداندن سطح pH گزینه مناسبی است.
۷- کلم بروکلی
کلم بروکلی یکی از سبزیجاتی است که مورد کم لطفی قرار گرفته، زیرا بسیاری از افراد طعم و مزه آنرا دوست ندارند. برخی از افراد هم تنها به این علت آنرا مصرف میکنند که میدانند برای سلامتی مفید است.
کلم بروکلی یکی از سالمترین مواد غذایی در کره خاکی محسوب میشود و شما باید سعی کنید دست کم ۳ بار در هفته آنرا در وعده های غذایی خود بگنجانبد. این ماده غذایی، سرشار از مواد قلیایی است و به افزایش انرژی، بهبود هاضمه، پیشگیری از سرطان و دفع سموم از بدن کمک میکند.
علیرغم املاح و مواد معدنی موجود در آن، کلم بروکلی بعنوان یک عامل ضد التهاب نیز محسوب میشود. شما میتوانید آنرا به انواع سالاد، سوپ یا اسموتی بیافزایید.
۸- فلفل دلمه ای
قدرت عجیبی که در فلفل دلمه ای نهفته شده، فوق العاده است. فلفل دلمه ای نه تنها بطور شگفت آوری دارای خاصیت قلیایی است، بلکه بسیار ترد و خوشمزه نیز میباشد. میتوان به فلفل دلمه ای، لقب سوپر استار سبزیجات را داد.
فلفل دلمه ای سرشار از مقادیر بالایی آنتی اکسیدان های مختلف چون کارتنوئید ها، فلاونوئید ها و سینامیک اسید میباشد.
کارتنوئید ها در هویج نیز یافت میشوند، اما بهترین منبع تامین آن، فلفل دلمه ایست، زیرا حاوی ۳۰ نوع عظیم از این ترکیب میباشد.
۹- خیار
خیار جزء سبزیجاتی است که هر فرد از دوران کودکی آنرا مصرف میکند.
خیار انتخاب مورد علاقه بسیاری از طرفداران سبزیجات است. این ماده غذایی حاوی ۹۵% آب است و بدین معناست که بهترین گزینه برای مبارزه با دهیدراسیون (کم آبی بدن) بشمار میرود. خیار همچنین یک ارتقا دهنده انرژی نیز محسوب میشود و مصرف اسموتی آن بسیار توصیه شده است.
شماره های تماس سریع بهترین تخفیف های زیبایی
مرکز زیبایی قلهک:
☎ 02122612108 ☎ 22612171_021 ☎
☎09027610748 ☎
خیار حاوی آنتی اکسیدان هایی است که لیگنان (ترکیبات شیمایی گیاهی) نام دارد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را کاهش میدهند. املاح و مواد معدنی موجود در خیار شامل پتاسیم، منیزیم، منگنز، کلسیم و روی میباشد.
۱۰- موز
تقریبا همه از این موضوع آگاهند که موز محتوی پتاسیم بالایی است. اما موز، یک ماده قلیایی نیز محسوب میشود که مملو از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری میباشد.
سعی کنید موزهای رسیده را انتخاب نمایید، زیرا خاصیت قلیایی بیشتری دارند و موزهای نارس، اغلب خاصیت اسیدی دارند.
شاد و سلامت باشید!
منبع: http://www.beautyandtips.com/