رفلکسولوژی را در چه مواقعی نباید انجام داد؟

موارد منع رفلکسولوژی

اگرچه رفلکسولوژی، یک روش درمانی بسیار امن و بیخطر محسوب میگردد، اما باید از موارد منع یا مواقعی که انجام آن معقولانه نیست آگاه باشید.
مواردیکه در آن انجام رفلکسولوژی منع شده، عبارتند از:

 

رفلکسولوژی
موارد منع رفلکسولوژی

– رفلکسولوژی در بیماران مبتلا به شکستگی، جراحت یا نقرس پا صورت نمیگیرد. بیماران مبتلا به آرتروز موثر در پا یا مچ پا، یا کسانیکه به بیماری عروق پا مبتلا هستند، باید پیش انجام رفلکسولوژی با پزشک خود مشورت کنند. بهترین جایگزین برای پا، رفلکسولوژی دست یا گوش خواهد بود.

 

ترومبوز
موارد منع رفلکسولوژی

– افرادیکه اخیرا با ترومبوز یا آمبولی (انسداد شریان ریوی یا شاخه ای از آن توسط یک لخته خون) دست و پنجه نرم کرده اند، باید از انجام رفلکسولوژی پرهیز کنند. از آنجاییکه رفلکسولوژی منجربه افزایش جریان خون میگردد، بطور بالقوه ای میتواند سبب حرکت لخته خون به سمت قلب یا مغز شود.

 

رفلکسولوژی
موارد منع رفلکسولوژی

– جلسات رفلکسولوژی در زنانی که در اوایل بارداری (6 هفته اول) بسر میبرند باید به آرامی بر روی نقاط رحم و تخمدان ها انجام شود، یا بطور کلی از انجام آن اجتناب شود. بطور کل، در دوران بارداری باید جانب احتیاط را رعایت کنید، زیرا در مواردی گزارش شده است که تحریک این نقاط، منجربه انقباضات میگردد.

 

رفلکسولوژی
موارد منع رفلکسولوژی

– کودکان و خردسالان نیز میتوانند از بسیاری تکنیک ها بهره مند شوند، اما به ندرت میتوانند کل یک جلسه را تحمل کنند. بنابراین جلسات برای کودکان باید بصورت مختصر باشد.

 

رفلکسولوژی
موارد منع رفلکسولوژی

– چنانچه سایر درمان های لمسی، مانند ماساژ را نیز دریافت میکنید، حداقل 48 ساعت بین جلسات خود فاصله ایجاد کنید تا از خستگی بیش از حد اندام هایتان جلوگیری بعمل آید.

بطور کلی، پزشکان از انجام رفلکسولوژی بر روی زخم های باز اجتناب کرده و معمولا یا از دستکش های پلاستیکی استفاده میکنند، یا نواحی مبتلا را درمان نمیکنند.

 

منبع: http://www.takingcharge.csh.umn.edu/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *