
توانایی حفظ تعادل وزن
توانایی حفظ تعادل وزن، با تفکر و اندیشه روی نحوه ی تغذیه میسر می گردد.
به طور کلی بیشتر افراد به عارضه پر خوری دچار هستند.
به خصوص در مصرف گوشت (انواع گوشت) و چربی های حیوانی زیاده روی می کنند.
این وعده های غذایی پر چرب و پر پروتئین همراه با انبوهی از مواد غذایی دیگر و نوشیدنی های شیرین همراه است.
این مواد غذایی پر انرژی زمینه ی افزایش وزن را فراهم می کنند.
بر عکس، هر روز از میزان مصرف میوه ها، غلات و سبزیجات حاوی پروتئین های گیاهی، ویتامین ها، الیگو المانها، فیبر های خوراکی
کاسته می شود.
ضرورت بازنگری به آنچه می خوریم، ما را به توجه دوباره به طبیعت و مقدار مواد غذایی مصرفی کشانده است.
اضافه وزن و چاقی نتیجه ی مصرف مواد غذایی بیش از نیاز انرژی موجود زنده است.
پس در شیوه ی تغذیه باید دست به تغییرات اساسی بزنیم.
_ کاهش مصرف فرآورده های حیوانی مانند گوشت و چربی
_ کاهش مصرف قند های صنعتی (قند نیشکر یا چغندر قند)
_ افزایش مصرف غذاهای گیاهی: غلات، میوه ها و سبزیجات
_ روی آوردن به مصرف پروتئین فرآورده های شیر، تخم مرغ و دانه های روغنی
مقالات بعدی ما را در این زمینه دنبال کنید.