توانایی حفظ تعادل وزن

توانایی حفظ تعادل وزن
توانایی حفظ تعادل وزن

توانایی حفظ تعادل وزن

توانایی حفظ تعادل وزن، با تفکر و اندیشه روی نحوه ی تغذیه میسر می گردد.

به طور کلی بیشتر افراد به عارضه پر خوری دچار هستند.

به خصوص در مصرف گوشت (انواع گوشت) و چربی های حیوانی زیاده روی می کنند.

این وعده های غذایی پر چرب و پر پروتئین همراه با انبوهی از مواد غذایی دیگر و نوشیدنی های شیرین همراه است.

این مواد غذایی پر انرژی زمینه ی افزایش وزن را فراهم می کنند.

بر عکس، هر روز از میزان مصرف میوه ها، غلات و سبزیجات حاوی پروتئین های گیاهی، ویتامین ها، الیگو المانها، فیبر های خوراکی

کاسته می شود.

ضرورت بازنگری به آنچه می خوریم، ما را به توجه دوباره به طبیعت و مقدار مواد غذایی مصرفی کشانده است.

اضافه وزن و چاقی نتیجه ی مصرف مواد غذایی بیش از نیاز انرژی موجود زنده است.

پس در شیوه ی تغذیه باید دست به تغییرات اساسی بزنیم.

_ کاهش مصرف فرآورده های حیوانی مانند گوشت و چربی

_ کاهش مصرف قند های صنعتی (قند نیشکر یا چغندر قند)

_ افزایش مصرف غذاهای گیاهی: غلات، میوه ها و سبزیجات

_ روی آوردن به مصرف پروتئین فرآورده های شیر، تخم مرغ و دانه های روغنی

مقالات بعدی ما را در این زمینه دنبال کنید.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *