زندگی یعنی… وزن خود را متعادل نگه دارید!

0

Notice: Undefined index: rate in /home/zibaanir/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/func-review-rating.php on line 165

Notice: Undefined index: rate in /home/zibaanir/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/func-review-rating.php on line 169

Notice: Undefined index: rate in /home/zibaanir/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/func-review-rating.php on line 170

Notice: Undefined index: rate in /home/zibaanir/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/func-review-rating.php on line 203

Notice: Undefined index: rate in /home/zibaanir/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/func-review-rating.php on line 210

Warning: A non-numeric value encountered in /home/zibaanir/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in /home/zibaanir/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/func-review-rating.php on line 213
300x229 - زندگی یعنی... وزن خود را متعادل نگه دارید!
زندگی یعنی… وزن خود را متعادل نگه دارید!

زندگی یعنی… وزن خود را متعادل نگه دارید!

همه چیز خواری:

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر،دستگاه الکس مدیواستار (اسکلپیون)

22612171_021  22612108_021

09027610748

insta - زندگی یعنی... وزن خود را متعادل نگه دارید! پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

insta - زندگی یعنی... وزن خود را متعادل نگه دارید! پیج تخصصی لیزر موهای زائد

insta - زندگی یعنی... وزن خود را متعادل نگه دارید! نمونه کارهای زیبایی

برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید

در طی قرن های متمادی، دیدگاه های مختلف درباره ی رژیم های غذایی بر اساس مشاهده ی واکنش های عمومی افراد بعد از صرف مواد

غذایی جمع آوری شده بود.

از اواخر قرن نوزدهم نظریه های علمی تغذیه، کم کم به شکلی انسجام یافته ظهور کردند.

به این ترتیب اصول اولیه رژیم های غذایی، یعنی مادر علم تغذیه امروزی، بر مبنای نظریه ((همه چیز خواری انسان)) شکل گرفت.

در سال 1885، رابنر امکان اندازه گیری ارزش غذایی مواد غذایی را فراهم کرد.

او توانست با شیوه ای علمی میزان کالری مواد غذایی مختلف را تعیین کند.

ازهمان زمان، دانشمندان متوجه شدند که مواد غذایی مختلف دارای انرژی معینی برای احتراق هستند،

به این ترتیب ارزش کالری هر وعده غذایی مشخص گردید.

نظریه ی میزان کالری مواد غذایی باعث افراط در مصرف چربی ها، قند ها، پروتئین های حیوانی، نشاسته ها و … گردید.

شماره های تماس سریع بهترین تخفیف های زیبایی

مرکز زیبایی قلهک:

  ☎ 02122612108 ☎ 22612171_021

  ☎09027610748

دیگر تازه و طبیعی بودن مواد غذایی پر انرژی که تحت فرآیند های مختلف خالص تر و غنی تر شده بودند برای کسی اهمیت نداشت.

به این ترتیب همین غذاهای به اصطلاح نیرو بخش و مقوی، ویران کننده سلامتی انسان ها و بر هم زننده ی تعادل وزنی آن ها گشت.

در واکنش به این رویکرد، گروه دیگری به سمت مواد غذایی کاملا طبیعی و حتی خام گرایش پیدا کردند.

بعد از آن دانشمندان به نقش حیاتی ویتامین ها پی بردند و نظریه (کالری) کم کم اعتبار سابق خود را از دست داد.

تغذیه ی متجانس یا همگون:

پاولوف در سال 1920 پس از یکسری آزمایش ها به این نتیجه رسید که مواد غذایی با قرار  گرفتن در شیره ی معدی هضم و تجزیه می

گردند.

پس از آن دانشمندان به این نتیجه رسیدند که ترکیب مواد غذایی مختلف در یک وعده ی غذایی باید به گونه ای باشد که از نظر هضم در

معده با یکدیگر سازگاری داشته باشند.

اصولا بشر از قواعد تغذیه نا همگون پیروی می کند

اما تغذیه همگون با ویژگی های گوارشی بدن او بیشتر سازگار است.

مقالات بعدی ما را در این زمینه دنبال کنید.

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: